Nytt företag i byn ~ prylpunkten.se


I morgon, måndag, slår Prylpunkten upp portarna. Fast som ovan kommer de flesta inte att se vare sig portarna eller ägarna. Istället får ni gå in på prylpunkten.se där många roliga saker kommer att gå beställa.

I sortimentet kommer olika slags presentartiklar att finnas. Kristoffer och Karl-Fredrik säger att de hoppas att det ska finnas något för människor i alla åldrar och med olika intressen.

På frågan om varför de valde just denna inriktning svarar de att de har valt att sälja grejer som de själva tycker är roliga. De tycker det är kul att hålla på med just sådant här.

Varför just i Nästansjö ?

Vi är båda födda här och trivs bra i byn. Det är en trevlig by och den här lokalen är fräsch och ändamålsenlig. Det är en webbutik vi kommer att driva och fördelen är att en sådan kan vi ha var som helst i landet. Vi tror att detta blir jättebra!

Hur känns det nu när ni verkligen står i startgroparna?

Det känns roligt!

~~~~~

Vi önskar Karl-Fredrik och Kristoffer lycka till!

(... och även ni som inte har dator kan köpa från denna webbutik. Gå bara förbi affär´n så får ni hjälp! Är ni bara lite nyfikna kan ni också ta en tur dit Kaffepannan är varm för alla som kommer förbi!)